Firmaet Protectos A/S havde på årets NutriFair-messe debut som udstillere på den voksende messe i Fredericia.

Protectos A/S sælger deres produkter og løsninger direkte til landmanden eller gennem samarbejde med flere indkøbsforeninger i landbruget. Med produktet Hyo Coat kan de levere et alternativ til eksempelvis epoxy.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har fået meget positive tilbagemeldinger på produktet, som er væsentlig mere holdbar end epoxy. Det fungerer som en maling, der kan give alle overflader en coating. Både inde og ude. Coatingen er syrefast og beskytter mod slid og gør rengøringen lettere, idet skidt ikke binder så godt på behandlede overflader, forklarer Keld Axelsen fra Protectos og tilføjer, at coatingen både er vandtæt og åndbar. Den er desuden vandbaseret og indeholder ikke nogen opløsningsmidler.

Garanti på holdbarhed - kan holde til 3.500 afvaskninger

- Savl, svinefoder og gylle er som bekendt meget syreholdigt, og syrepåvirkningen er med til at nedbryde underlaget. Vi har udviklet Hyo Coat for, at det skal kunne modstå alle disse påvirkninger i staldmiljøet, og vi synes, at det er lykkedes os at skabe et produkt, som er særdeles anvendeligt i bedriften, da overfladen både bliver slidstærk og rengøringsvenlig, fortæller Keld Axelsen.

- Vi er de eneste på markedet, der giver garanti på antal af afvaskninger. Det kan vi kun gøre, da vi ved, at produktet i virkeligheden kan holde til de mange kemikaliefyldte afvaskninger. Vi har naturligvis dokumentationen på plads. Det vaskbare produkt er på den måde særdeles langtidsholdbart og gør det tilmed meget hurtigt at få klaret den daglige rengøring. Det betyder helt sikkert besparelser på bundlinjen, pointerer Keld Axelsen.

Han fortæller, at Protectos tilbyder en lang række løsninger til både svineproducenter, kvægproducenter, planteavlere og minkavlere. Særligt for svineproducenter har Protectos - ud over Hyo Coat - udviklet løsninger til blandt andet spaltelukninger, renovering af overflader ude og inde og fugtsikring mod opstigende fugt i fundamenter. ?