I dagene den 22. og 23. januar 2014, er der for tredje gang NutriFair messe i Messe C i Fredericia. I messens debut-år 2012, var der 5.695 besøgende, og i fjor var der 4.720 der lagde vejen forbi messen, der henvender sig til hjemmeblandere, foderindkøbere og foderproducenter, landmænd i bredere forstand og en lang række andre professionelle aktører med tilknytning til landbruget samt folk der dagligt arbejder med husdyrbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidste år var der stor ros fra udstillerne, der udtalte, at messen tiltrækker de "rigtige" besøgende, som er fagfolk, beslutningstagere og nøglepersoner i branchen, og ikke blot folk der kommer for at få en gratis kuglepen.

Der vil begge dage være flere forskellige konferencer, læs det endelige program på www.nutrifair.dk, hvor du også kan se den nyeste udstillerliste.

Begge dage er der åbent fra klokken 09.00 til klokken 17.00. Messen indledes med en åbningstale af formand for Landbrug og Fødevarer, Martin Merrild.

Fakta om NutriFair messen

Afholdes den 22. og 23. januar, begge dage fra klokken 09.00 til klokken 17.00.

Adressen er Messe C, Vester Ringvej 101, 7000 Fredericia.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der vil være omkring 200 udstillere på messen.

Der er gratis adgang for fagfolk, husk at hente adgangskort på www.nutrifair.dk, hvor du også kan læse mere om de mange forskellige konferencer, der vil være i løbet af de to dage.