Lyt til artiklen:

Case IH-forhandler ser frem til Roskilde Dyrskue

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

S.D. Kjærsgaard ser frem til at deltage på Roskilde Dyrskue med en stand på 1800 kvadratmeter.

Første gang siden S.D. Kjærsgaard har fået forhandlingen af Case IH på Sjælland er de klar til at indtage Roskilde Dyrskue i dagene d. 27.- 28.- 29. maj på stand 990.

Det skriver S. D. Kjærsgaard i en pressemeddelelsen

Standen bliver med sine 1800 kvadratmeter Roskilde Dyrskues største stand. Udstillingen foregår i samarbejde med Jørlunde, Søllested og Frøslev Maskinforretning på lidt over halvdelen af standen og på resten udstiller S.D. Kjærsgaard entreprenørmaskiner fra Case Construction.

Stort set hele produktprogrammet vil være repræsenteret lige fra de kompakte og alsidige Case IH Farmall-traktorer til den store Steiger 500 CVX og Axial Flow-mejetærsker. Der vil være rig mulighed for grundig maskingennemgang og snak med eksperter. Der vil også være fokus på AFS Connect med den nye Case IH Optum og Case IH Steiger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Case Construction-standen vil som altid være samlingssted for højt humør og maskinnyheder. SDK-sælger Peter Møller er begejstret for programmet og fremhæver den nye Case 695SV:

- Her har vi en rendegraver med større kabine, let rotering i sædet, let tilgang til funktioner, nyt display, bak i joystick og den unikke DNA-arm, som udmærker sig ved lav transporthøjde samt at det er den stærke del som udskydes og dermed kan bruges som modhold fortæller han og fortsætter:

- Vi medbringer samtidigt de sidste lager modeller af den forrige model 695ST til en stærk messepris.

På Case Construction-standen vil der også udstilles ny Case 621G2 gummihjulslæsser samt gravemaskiner op til 25 tons.