Lyt til artiklen:

Danske Agrointelli får nye markeder i Europa til Robotti

00:00
Hastighed: ???x
01:51

Efter at Danske Agrointelli søger mod det centrale og østlige europa, har de fået en aftale i hus med den nyoprettet og innovative virksomhed, evofarming KFT, som vil bruge Robotti robotterne fra Agrointelli.

Skriver Agrointelli i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agrointelli har robotten Robotti, som er dieseldrevet med standard trepunktsophæng, så den kan monteres med standard landbrugsredskaber til at udføre forskellige markopgaver. Der er to modeller af Robotti 150D og LR Robotti 150D med og uden PTO.

Slutningen af 2021 var intensiv for den danske virksomhed, som aktivt udvider rækkevidden af sin robot rundt om i verden. Tilstedeværelsen af Robotti i mange lande er afgørende, da det er det bedste salgsargument at se Robotti operere hele sæsonen, skriver Agrointelli i pressemeddelse.

rich-media-2
Fra venstre, Agrointelli salgs manager, Anna Sprinzl og evofarming CEO, Johann Ocken. Foto: Pressefoto.

KFT skal styre østeuropa

evofarming KFT er grundlagt af en gruppe ejere og administrerende direktører for forskellige salgs- og produktionsvirksomheder for landbrugsmaskiner i Ungarn, Romanien og Serbien. De vil komme til at stå for salget og den fulde service af robotterne i Ungarn, Romanien og Serbien.

En af ejerne fra evofarming KFT er Johann Ocken, som allerede har mange forskellige typer for salg af landbrugsmaskiner til Ungarn, mener at fremtiden, det er robotter, og det er Robotti også, skriver Agrointelli.

- Robotteknologi og den nye teknologi inden for landbruget kræver personale, der udelukkende fokuserer på dette område, og derfor besluttede vi at skabe evofarming KFT, siger Johann Ocken. han forsætter - takket være Robotti har vi helt klart det rigtige produkt til denne målgruppe, og det var derfor vigtigt for os at inkludere det i vores portefølje.

rich-media-4
Robotti igang med at så majs i Tyskland. Foto: Pressefoto