Lyt til artiklen:

Ny plov-serie fra tyske Amazone

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Abonnementsartikel

Amazone udvider plov-programmet med en serie af bugserede vendeplove.

Amazone lancerer en ny plov-serie, med større bugserede vendeplove end man hidtil har set i deres plov-program.

Plov-serien hedder Tyrok 400, og består af bugserede vendeplove med syv, otte eller ni furer, til traktorer op til 400 hestekræfter. Ifølge Amazone udmærker den sig ved at have en høj effektivitet, laver perfekt arbejde og høj robusthed, samtidig med høj komfort ved hjælp af enkle justeringsmuligheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Amazone har udviklet Tyrok til at kunne arbejde med højere arbejdshastigheder, og introducerer sammen med Tyrok de nye SpeedBlade muldplader, der med et ekstra stærkt slidlag på forreste del af muldpladen hvor sliddet er højest, forlænger levetiden på hele muldpladen.

Vendecylindrene er med dæmpning, så vending af ploven foregår blødt, og justering af forreste fure er hydraulisk. Stensikring foregår med enten springbolt eller hydraulisk udløser.

rich-media-2
SpeedBlade muldpladen har ekstra slidlag i det område der slides mest. De orange pletter viser hvor sliddet ligger ved hastigheder på henholdsvis fem, otte og ti km/h. Pressefoto: Amazone.

Teres 300

I den mindre plov-serie er der også sket opdateringer, hvor den nye Teres 300 overtager programmet fra Cayros, og kan leveres i størrelsen fire, fem og seks furer, til traktorer op til 300 hestekræfter.

Ligesom Tyrok får den også de nye SpeedBlade muldplader, egnet til arbejdshastigheder på 8-10 km/h, og valget imellem springbolt eller hydraulisk stenudløser.

Liftbommen er ophængt i lejer, og liftkuglerne er integreret i liftbommen, det skulle give mindsket slid og længere levetid.

rich-media-4
Amazone Teres 300 plov-serie med fire, fem og seks furer. Pressefoto: Amazone.