Lyt til artiklen:

Ny AgroLand-direktør: Vestjyllands Andel henter fra konkurrenten

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Vestjyllands Andel opruster specialbutikkerne, som går uinder navnet AgroLand, og ansætter Lars Broe som direktør.

Han er blevet hentet hos konkurrenten DLG.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse.

- Med ansættelsen af Lars Broe lægger vi yderligere lag på udviklingen af AgroLand, som efterhånden har opbygget et godt brand inden for kæledyrs- og hobbysegmentet. Fremadrettet ønsker vi i endnu højere grad at udnytte synergierne imellem grovvarevirksomheden og butikskonceptet, hvilket bl.a. skal være med til at sikre større salg af det kvalitetshestefoder, som bliver produceret på vores egne fabrikker, lyder det fra Steen Bitsch,
direktør i Vestjyllands Andel.

Lars Broe kommer fra en stilling som lokationschef i DLG med ansvar for kundeportal og onlineshop. Hos Vestjyllands Andel får han det overordnede ledelses- og udviklingsansvar for VA AgroLand og VA Energi, herunder også for forretningsområdet hestefoder. Samtidig indtræder han i Vestjyllands Andels styregruppe.

- Jeg ser enormt meget frem til at bygge videre på det stærke fundament, som er skabt i AgroLand. Vi skal fortsat holde fokus på nærmiljøet og den gode service, Agroland er garant for, hvor vi har de varer og det sortiment, som kunderne efterspørger. Samtidig skal vi videreudvikle på vores webshop, så vi holder os attraktive for både nutidens og fremtidens forbrugere, siger AgroLand-direktør Lars Broe.

Størstedelen af AgroLands fysiske butikker er placeret i forlængelse af Vestjyllands Andels grovvareafdelinger, hvilket giver besøg af både privat- og erhvervskunder. Og netop den naturlige relation imellem grovvareproduktionen og butikkerne bliver et af Lars Broes fokuspunkter fremadrettet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mange af de råvarer og produkter, som Vestjyllands Andel bruger i handlen med landmanden, kan også videreføres til Agroland, således vi udnytter potentialet maksimalt. I samme forbindelse skal vi have kigget nærmere på, om vi i endnu højere grad kan producere nogle af vores salgsvarer inhouse, slutter Lars Broe.