Lyt til artiklen:

John Deere satser på robotteknologi

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Abonnementsartikel

John Deere investerer i den amerikanske teknologivirksomheden Bear Flag Robotic med det formål at øge robotteknologien i landbruget.

Bear Flags teknologi supplerer John Deeres egne teknologiske initiativer og mål for at hjælpe landmænd med at opnå de bedst mulige resultater og løse udfordringer gennem avanceret teknologi, herunder autonomi, skriver John Deere i en pressemeddelelse.

Aftalen mellem John Deere og Bear Flag Robotic fremskynder udviklingen og leveringen af automatisering og autonomi i landbruget og understøtter John Deeres langsigtede strategi om at skabe smartere maskiner med avanceret teknologi til at understøtte individuelle kunders behov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- John Deere betragter autonomi som et vigtigt skridt fremad for at sætte landmænd i stand til at udnytte deres ressourcer strategisk til at brødføde verden og skabe mere bæredygtige og rentable operationer, siger Jahmy Hindman, Chief Technology Officer hos John Deere.

- Bear Flags team af talentfulde landbrugsprofessionelle, ingeniører og teknologer har en bevist evne til at levere avancerede teknologiske løsninger til markedet. Ved at slutte sig til denne ekspertise og erfaring med Deeres ekspertise inden for autonomi vil vi sammen med vores forhandlerkanal i verdensklasse fremskynde levering af løsninger til landmænd, der tager fat på den enorme udfordring at fodre en voksende verden, siger Jahmy Hindman, John Deere.

John Deere begyndte første gang at samarbejde med Bear Flag i 2019 som en del af virksomhedens Startup Collaborator -program, et initiativ, der fokuserede på at styrke arbejdet med opstartsvirksomheder, hvis teknologi kunne tilføre værdi for Deere -kunder. Siden da har Bear Flag med succes implementeret sin autonome løsning på et begrænset antal landbrug i USA.