Lyt til artiklen:

Deutz-Fahr klar til næste skridt i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

Fremover vil otte forhandlere rundt i hele landet stå for forhandlingen af Deutz-Fahr. Service og reservedele vil HCP fortsat supportere via netværket frem til udgangen af 2021.

Deutz-Fahr har offentliggjort første skridt i det distributionsnetværk, der skal stå for forhandlingen fremover. Manna Traktor, Thy Traktor- og Maskinservice, Midtfjord Agro, Ølgod/Brørup Maskinforretning, Grundvad Maskinhandel og AP Andersen skal stå for forhandlingen i det jyske, mens en endnu unavngiven forhandler skal varetage opgaven på Fyn. Snertinge Maskinforretning bliver den sjællandske forhandler.

Således dækker man landet i første skridt, og Nordic & Baltic Sales Manager Torben Pedersen ser frem til, at den nye struktur kommer i gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Forhandlerne får den direkte kontakt med fabrikkerne i Italien og Tyskland og får varerne direkte fra fabrikkerne, fortæller Torben Pedersen.

Fra begyndelsen af 2022 skal de nye forhandlere også stå for salg af reservedele og service. Indtil da står HCP bag og supporterer denne opgave.

- Det er dels for at lave overgangen så let som muligt, og så dels for at de reservedele, som importøren har i Danmark kan udnyttes i Danmark.

Torben Pedersen understreger, at der lige nu ikke sker den store omvæltning i strukturen. Men det skulle gerne blive positivt for både forhandlere og kunder, når alt overgår til det nye system i januar.

- Nu er den store opgave at få SDF tættere på markedet og sammen løftet kompetenceniveauet hos hver enkelt forhandler, så de er rustet til opgaven. Det kan være alt lige fra service og reservedeles-support, til hjælp, når der skal konfigureres og monteres autostyring eller GPS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det skal blive lettere at være forhandler og dermed også lettere at være kunde, fordi man har både forhandler og service i tæt kontakt og dialog med fabrikanten, afslutter Torben Pedersen.