Automatisk oplæsning:

De helt store traktorer sendes ud på demo-turne

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Case IH er klar til at sende de helt store røde knækstyrede traktorer ud på demo-turne.

Når maskinhandleren har en demo-traktor der sendes ud, er det ofte i effektklassen op til 400 hestekræfter. Men til efteråret er de danske Case IH-forhandlere klar til at sende to demo-traktorer ud, som bevæger sig et godt stykke op over de 400 hestekræfter.

For Case IH Danmark er klar med en Case IH Steiger 500 CVXDrive på 507 nominelle og 558 maksimale hestekræfter samt en Case IH Quadtrac 580 med 589 nominelle hestekræfter og 647 maksimale hestekræfter.

- Vi kan mærke der er en øgede interesse for traktorer i denne klasse, og vi tror også på, at der er et reelt marked for de helt store knækstyrede traktorer, da både de danske bedrifter vokser i størrelse, og det samme kan vi se redskaberne gør, fortæller Martin Geert-Jørgensen, marketingschef hos Case IH Danmark.

Han fortæller desuden, at man bare i Sverige skal levere fire helt nye knækstyrede Case IH-traktorer i sæson 2021.

rich-media-1
De to store knækstyrede amerikaner er landet i Danmark og er klar til at komme rundt i det mest af landet til efteråret. Foto: Morten Damsgaard

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Trinløs og powershift

Heine Slyk Søe er produktspecialist for traktorer hos Case IH, og han fortæller, at man selv i de store knækstyret traktorer får en traktor, som rent transmissionsmæssigt styres som vi kender det fra Magnum- og Puma-serierne:

- Steiger 500 er udstyret med en trinløs CVX-transmission, som styres præcis som Magnum-, Optum- og Puma-serien, fortæller han.

Den trinløse transmission kan leves op til Quadtrac 540 og dermed er det muligt at få en trinløs Case IH med 614 maksimale hestekræfter.

- Alle Steiger og Quadtrac-modeller leveres med PowerDrive-transmissionen, som er en 16x2 powershift-transmission, hvor traktorerne, når ikke de er belastede, kan springe over hvert andet gear.

Der er på alle måder tale om ægte amerikaner, som vil komme rundt i landet inklusive redskaber, der leveres fra Weko Agro Machinery, som er den danske importør af blandet andet Horsch-redskaber.

Du kan snart læse meget mere om de to store røde knækstyrede traktorer, da Maskinbladets PowerGear har sat begge traktorer i stævne i det nordjyske.

rich-media-2
Case IH Quadtrac 580 med en seks meter Horsch Tiger AS-harve i gang i det nordjyske. Foto: Morten Damsgaard