Lyt til artiklen:

11 kørende maskiner når til det midtjyske på turne

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Abonnementsartikel

Hele 11 maskiner står klar til at blive afprøvet af lokale, når John Deere og Väderstad demo-karavanen lægger vejen forbi Ikast.

Med i alt fire lokationer har de danske John Deere- og Väderstad-fohandlere, Semler Agro og Herborg Smede- og Maskinforretning slået gang i årets demo-tur.

Først med stop midt på Sjælland tirsdag den 31. august, dernæst stop ved Ikast torsdag den 2. september, dernæst i Frederica tirsdag den 7. september og endelig nær Års torsdag den 9. september.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi håber, at arrangementet på torsdag passer perfekt ind i den jyske høst, som netop er ved at være afsluttet, og lige inden næste års afgrøder for alvor skal til at i jorden - for arrangementet er tiltænkt, som et sted, hvor man selv skal ud og prøve traktorer og redskaberne af, fortæller Martin Hjort Kongsgaard fra Herborg Smede- og Maskinforretning som specielt ser frem til at vise to redskaber på dagen:

- Det er Grange Machinery gruppen, som er spændt mellem traktor og en Väderstad Spirit, og så er det CrossCutter discene på Väderstad Carrier, som tilmed er udstyret med en halmstrigle forrest på harven. Her er der virkelig tale om en såmaskine kombination, der er utrolig alsidigt samt en harve kombination, som er helt perfekt til den første overkørsel lige efter høst, fortæller han.

Der er desuden også læssemaskiner til stede fra tyske Kramer, som Herborg Smede- og Maskinforretning samt Semler Agro også har eneforhandling af i Danmark.