Zürn GmbH & Co. KG overtager to kollegaer, og bliver nu sydtysklands største John Deere-forhandler med 190 medarbejdere fordelt på 16 afdelinger.

Den sydtyske John Deere-forhandler, Zürn GmbH & Co. KG, som i øvrigt også er virksomheden bag skærebordsproducenten Zürn Harvest, har overtaget to tyske John Deere-forhandlere, og kommer dermed op på 190 medarbejdere fordelt på 16 afdelinger i det sydelige Tyskland.

Det dejer sig om John Deere-forhandleren Heber-Kröll Landtechnik GmbH & Co. KG samt Landtechnik Vertrieb Windsbach GmbH.

Passer godt ind i John Deeres startegi

Hos John Deere i Tyskland er man glade for den nu større sydtyske forhandler, og Alexander Ziegler, som er områdechef hos John Deere fortæller, at det er fuld i tråd med John Deere startegien "Dealer of Tomorrow", hvor man gerne ser færre og større forhandler, for at høste fordele som ekspertise og specialisering af de stadig mere og mere komplicerede landbrugsmaskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Fusionen af de tre maskinforretninger er endnu et positivt eksempel på den konsekvente implementering af John Deeres strategi med "Dealer of Tomorrow", fortæller Alexander Ziegler.

Det bliver Rolf Zürn, som nu er direktør hos Zürn GmbH & Co. KG, der fortsætter som direktør, mens Bernd Ruttmann, tidligere administrerende direktør og partner i LV Windsbach, vil fortsætte med ansvaret for salget og Harald Barth, tidligere administrerende direktør for Zürn-Heber-Kröll GmbH & Co. KG, vil fortsætte med ansvaret for eftermarked og organisation hos Zürn GmbH.

- Forretningens fremtidsorienterede kunder i vores region har en pålidelig partner i Zürn. Vores medarbejdere drager fordel af fremtidige udviklingsmuligheder, og vi som iværksættere bruger mulighederne i 'John Deere Grow Time Strategy' til at skabe en bæredygtig, fremtidssikker maskinforretning, som kan udvikles yderligere, fortæller Rolf Zürn.

rich-media-1
Bernd Ruttmann, Rolf Zürn og Harald Barth. Foto: John Deere.