Lyt til artiklen:

Thaler opruster salgsteamet

00:00
Hastighed: ???x
01:06

Abonnementsartikel

Skjern Maskinforretning A/S har haft importen af de tyskproducerede minilæssere i to år, og der har været fart på siden starten. Så meget at man nu har fået endnu en mand til at understøtte salget af Thaler minilæssere.

Rasmus Forbech Hvergel vil fremover, sammen med vores nuværende sælger Henning Frederiksen, udgøre salgs teamet hos Thaler minilæsser i Danmark, skriver Skjern Maskinforretning i en pressemeddelse.

Rasmus skal være med til at udvikle og supportere vores forhandler netværk i Danmark. Samtidig er det planen, at salget skal styrkes i lokalområdet ved Skjern.

- Med endnu en mand på holdet bliver vi godt rustet til, at imødekomme den stigende efterspørgsel der er på vores produkter. I Rasmus har vi en mand med et bredt kendskab til branchen, og når vi igen kan deltage på messer og andre arrangementer, vil vi være fuldt til stede med det nye hold, siger Henning Frederiksen, Salgschef for Thaler Danmark.

Rasmus er i forvejen et kendt ansigt i Skjern Maskinforretning. Han er uddannet Landbrugsmaskinmekaniker, og har siden 2018 arbejdet som eftermarkedsansvarlig og juniorsælger hos Skjern Maskinforretning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce