Det går stærkt hos Skjern Maskinforretning og har gjort det lige siden opstarten 1. november 2014. Det ved både kunder og leverandører, men nu er det også blevet tydeligt for de forbipasserende. I disse dage arbejdes der nemlig på højtryk for at indrette den nyligt overtagede naboejendom med en ny maskinudstilling.

- Overtagelsen af bygningerne, som tidligere tilhørte Herborg Maskinfabrik, har gjort det muligt for os at lave en ny maskinudstilling på 2.400 kvadratmeter. Vi glæder os til at åbne op for den, når vi holder vores årlige åbent hus den 7. februar, fortæller ejeren af Skjern Maskinforretning, Kaj D. Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I disse dage arbejdes der hårdt på at renovere den første af hallerne, som skal huse maskinforretningens nye indendørs maskinudstilling. Det har i længere tid været et stort ønske for forretningen, at de store landbrugsmaskiner kunne stå indenfor, så de præsenterer sig bedre, når kunder og andre interesserede skal rundt og se dem.

Med opkøbet af Herborgfabrikken på 21.000 kvadratmeter har Skjern Maskinforretning nu nye 9.000 kvadratmeter under tag, så de fylder godt på adressen.

Pladsen blev trang

Om årsagen til at de valgte at udvide med naboejendommen, fortæller Kaj D. Pedersen.

- Vi har løbende foretaget investeringer for at kunne yde vores kunder den bedste service, blandt andet har vi nu 16 servicebiler, som kører rundt og servicerer maskiner i området, men hjemme på værkstedet har vi godt kunnet mærke, at pladsen er blevet mere trang over årene. Den seneste tid har vores servicemontører måttet udnytte hver en kvadratmeter på værkstedet, og i gården og på pladsen har maskinerne stået parkeret tæt. Derfor har vi det sidste års tid undersøgt mulighederne for at få mere plads. Købet af naboejendommen, giver os mulighed for at udvide værkstedet med cirka 1000 kvadratmeter i det nye år, så da muligheden bød sig, var det egentlig en nem beslutning at slå til, siger han.

Skjern Maskinforretning har ligget i forhandlinger om overtagelse et stykke tid og overtog den nye grund lige efter årsskiftet. Maskinhandleren inviterer alle interesserede til åbent hus på Industrivej 11-13 i Skjern, den 7. februar.