sonsoreret-indhold

Med overflade af galvaniseret stål tåler de lidt af hvert og bevarer den flotte finish over lang tid, og bæreevnen er selvfølgelig på tværs af modeller så betragtelig, at der ikke bliver problemer med at holde det tunge grej oppe. Markedet tæller såvel dækreoler som arkiv-, gren- og plukreoler, der har deres egne fortrin, når nu det kommer til at opbevare.

Hav plads til to bilers hjul på en lang dækreol

Dækreoler er ikke overraskende beregnet til at opbevare dæk på, så de er nemme at få fat i. Reolerne egner sig godt til bilværksteder.

Med 180 cm længde på reolen kan du opbevare ca. ni dæk, så der er rigeligt med plads til at have to kunders nye dæk liggende.

Takket være den fine overflade nævnt før tåler de at stå ude i regnvejret, uden at reolens overflade lider skade.

Arkivreoler er alsidige

Arkivreoler har ganske almindelige, flade hylder, der levner plads til kasser, værktøj, dokumenter og alt, hvad der ikke begynder at rulle.

Du kan få dem med en længde mellem godt én meter og op til over fire meter, så du har gode muligheder, når det gælder at sætte reoler op hele vejen ned langs væggen i værkstedet - uanset hvor meget plads du har til det.

Grenreoler og plukreoler til særbehov

Grenreoler og plukreoler har nichebrug. Grenreolerne er i stand til at opbevare rør, tømmer og brædder. Kort sagt mange lange elementer, og de opbevares på en måde, hvor du nemt kan få fat i dem igen.

Plukreoler er gode til søm og skruer, da de har en masse små kasser, der gør det nemt at få ordentligt styr på værkstedets små nipsting.

Tjek evt. forskellige modeller, du kan finde et stort udvalg hos forhandleren, Erfa Inventar.