Hos Agrotek A/S, der har mange kvægbrugere som kunder, forventer man sig meget af at have fået det brede program af knækstyrede Schäffer læssemaskiner ind i sin produktportefølje.

Agrotek A/S i Hobro, er pr. 1. juli 2020 blevet forhandler af Schäffer læssemaskiner i Østhimmerland og Vestvendsyssel.

- Vi har stærk fokus på kvalitet i vores produktportefølje. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu skal sælge læssemaskiner fra netop Schäffer. Det er jo et godt og anerkendt brand, hvor kvaliteten ikke er til diskussion, konstaterer salgschef Niels Vestergaard fra Agrotek.

- Dårligere bliver det ikke af, at vi i forvejen kender importøren af Schäffer, Helms TMT-Centret, som en stærk og professionel samarbejdspartner. Vi har nemlig tidligere været mangeårige kolleger som Valtra forhandlere, fortæller salgschefen fra Agrotek, der i øvrigt er på vej til at åbne endnu er afdeling i Brønderslev.

Læssemaskiner fra 1.100 kg til 11 tons

- Vi forventer os meget af at have fået Schäffer ind i vores produktportefølje. De har et meget bredt produktprogram af knækstyrede læssemaskiner i størrelser helt nede fra 1.100 kg til 11 tons, siger Niels Vestergaard og uddyber:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det passer fint sammen med, at vi har rigtig mange kvægbrugere blandt vore kunder, som i stigende grad efterspørger deciderede læssemaskiner. I øvrigt tror jeg, at vi kommer til at sælge en del teleskoplæssere, fordi de kan læsse i den højde, som store, moderne fuldfodervogne kræver.

Hos Helms TMT-Centret A/S udtrykker man stolthed over at kunne præsentere Agrotek A/S som forhandler af Schäffer læssemaskiner.

Stærk samarbejdspartner

- Vi har tidligere arbejdet sammen med Agrotek i mange år og kender dem som en stærk samarbejdspartnerpartner, udtaler brand manager Allan Helms fra Helms TMT-Centret.

- Agrotek er godt klædt på til opgaven. De har i forvejen gode og kompetente medarbejdere med erfaring i såvel salg som service af både minilæssere og teleskoplæssere. Hertil kommer at Agrotek passer fint ind i vores eksisterende salgs- og servicenetværk på Schäffer programmet, tilføjer han.

- Jeg glæder mig blandt andet over at kunne byde Niels Morten Mariegaard, der tidligere har solgt Schäffer i en anden maskinforretning, men i dag er ansat hos Agrotek, velkommen tilbage som Schäffer sælger, lyder det fra Allan Helms.