Semler Agro, får ny chef til deres afdeling i Nordjylland. Opgaven for den nye afdelingsleder bliver at servicere de lokale landmænd og bringe organisationen og kunderne tættere sammen.

De nordjyske landmænd har et nyt navn, de skal lære at kende. Efter at Jørgen Grønlund de sidste 30 år har stået i spidsen for Semler Agro i Brønderslev, får afdelingen nu en ny mand i førerhuset, når en ny nordjyde tager over. 49-årige Bent Bisgaard Christensen bliver manden, der skal udfylde Jørgen Grønlunds store sko og føre Semler Agros nye strategi for fremtidens maskinforretning ud i livet, skriver Semler Agro i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har siden december glædet mig til at blive en del af Danmarks største maskinhandel og få lov at lede afdelingen i Nordjylland, hvor jeg også selv kommer fra. Det er naturligvis ikke nemt at overtage fra en så erfaren og vellidt leder. Derfor er jeg også glad for, at Jørgen Grønlund fortsætter i en ny rolle og varetager opgaver af teknisk karakter. Så kan jeg holde mit hovedfokus på det, jeg gør bedst ? ledelse og kontakten til hele regionens landmænd, siger Bent Bisgaard Christensen.

Semler-familien

Selvom Bent Bisgaard Christensen er ny i Semler-familien, er det en erfaren mand, der overtager fra den tidligere afdelingsleder. Bent Bisgaard Christensen kommer fra en stilling som både afdelingsleder og teknisk chef hos Nordjysk Lift. Nu bliver hans første punkt på dagsorden at skabe en endnu tættere relation til de lokale landmænd og hjælpe dem med deres udfordringer ? og gerne over en kop kaffe hos den enkelte landmand:

- Hvis de har varm kaffe på kanen, tager jeg kagen med. Semler Agro har de seneste år implementeret en ny strategi for fremtidens maskinforretning, der bedre matcher de ændrede krav fra landbruget om hastighed, effektiv drift og den bedst tænkelige oppetid. Den strategi glæder jeg mig til at få en god snak med den lokale landmand om, så jeg også kan lære om deres erfaringer med de færre, men mere veludstyrede reservedelscentre, siger Bent Bisgaard Christensen.

Jørgen Grønlund fortsætter som produkt- og værkstedskoordinator i Brønderslev-afdelingen.

- Vi går en spændende tid i møde, hvor vi skal bringe vores organisation og kunder tættere sammen. Derfor er vi utrolig glade for, at Jørgen Grønlund fortsætter i Semler-familien. Jeg tror ikke, der er en landmand i Nordjylland, der ikke kender Jørgen, og med sine 30 års erfaring, er vi glade for, vi fortsat kan drage nytte af hans erfaringer og kompetencer, siger Morten Krusborg, driftsdirektør i Semler Agro.