Lyt til artiklen:

Semler Agro udpeger to nye markedschefer og en områdeansvarlig

00:00
Hastighed: ???x
03:37

Abonnementsartikel

Semler Agro har netop gennemført en organisationsændring, der skal styrke selskabets salg og service.

En af danmarks største maskinhandlere, Semler Agro, vil geare forretningen til fremtiden og skal med en organisationsændring komme tættere på kunderne. Det fortæller Semler Agro i en pressemeddelelse.

Målet er at styrke salg og service med en tydeligere opdeling af forretningsområderne. Målet er at styrke salg og service med en tydeligere opdeling af forretningsområderne. Maskinforretningen udpeger nye folk til tre af deres hovedområder - landbrugsmaskiner, have-, park- og golfmaskiner og brugtmarkedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge administrerende direktør Lars Beck kommer de et led tættere på kunderne med den nye struktur og er samtidig klar til at gå forrest i den teknologiske udvikling.

- Vi er på en transformationsrejse og vil gerne være en drivende kraft i landbrugets teknologiske og grønne omstilling. Samtidig har vi et ønske om at være så tæt på vores kunder som overhoved muligt. Den nye organisation rykker os et led tættere på vores kunders hverdag og giver større autonomi til hvert område, siger Lars Beck.

Øget ansvar og handlefrihed

Tidligere har Semler Agro haft en overordnet salgsdirektør, men nu refereres der direkte fra de forskellige forretningsområder til Lars Beck og resten af direktionen med øget ansvar og handlefrihed.

Blandt de nye ansigter bliver David Pedersen markedschef for landbrugsprodukterne.

rich-media-2
David Pedersen er udnævnt til markedschef for landbrugsprodukter i Semler Agro. Foto: Semler Agro.

- Branchen er på en spændende rejse lige nu, og Semler Agro er helt i front. Vi kigger ind i en voksende digitalisering af landbruget, hvor både den rette software og hardware skal give landmændene mest effekt i hverdagen. Semler Agro kommer til at sætte retningen - ikke kun med John Deere, men også med Sulky, Väderstad og Kramer, siger David Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

David Pedersen kommer fra en lignende stilling hos maskinproducenten Fendt AGCO, er uddannet agronom og har en fortid med John Deere i både Australien og USA samt Väderstad i Danmark.

- John Deere fører an i udviklingen af produkter, der optimerer brugen af gødning, markudnyttelse og reducerer brugen af fosfor og kvælstof. Det er vores opgave at lette landmændenes hverdag ved at tilbyde nye services og overtage nogle af deres rapporteringsopgaver, siger David Pedersen.

Brugt udstyr og have-, park- og golfmaskiner får mere plads. Udover den nye markedschef for landbrugsmaskinerne udnævner Semler Agro en ny markedschef for have-, park- og golfmaskiner.

rich-media-4
Kristian de Fine Licht. Foto: Semler Agro.

Kristian de Fine Licht har allerede ansvaret for Semler Agros salg af John Deeres have-, park- og golfmaskiner og står fremover i spidsen for det landsdækkende salg i kølvandet på overtagelsen af John Deere-salget på Sjælland efter Havdrup Maskinforretning.

Den sidste nyansættelse er Nikolaj Strøier, der tiltræder som ansvarlig for brugt- og udlejningsområdet, der er et marked i stor fremgang for Semler Agro. Udledningsdelen har ifølge Lars Beck vokset kontinuerligt, og visionen er, at Semler Agro skal blive ved med at udvikle koncepter, der både skaber fleksibilitet og værdi for kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-6
Nikolaj Strøier er ny markedschef for brugt- og udlejningsområdet hos Semler Agro. Foto: Semler Agro.

- Vi tror på, at tilføjelsen af nye folk vil styrke vores forretning og give os en klar fordel i vores evne til at se fremad på vegne af kunderne. De nye markedschefer får en unik mulighed for at påtage sig ansvar og arbejde tæt sammen med direktionen. Dette tætte samarbejde sikrer en effektiv udveksling af ideer og en mere agil tilgang til beslutningstagning, siger Lars Beck.