- Vores bestyrelsesmøde fik et særligt festligt islæt, da nyheden om Danish Crowns salg af Tulip i England tikkede ind lige som vi afholdt bestyrelsesmøde, fortæller Danske Svineproducenters formand, Kim Heiselberg, fra foreningens bestyrelsesmøde i Fredericia.

- Danish Crown har lige netop gjort det, som min forgænger Torben Hauskov opfordrede til for halvandet år siden, da han udtalte "sælg lortet", smiler Kim Heiselberg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den daværende formands lidt ublide opfordring til salg af Tulip i England var noget, som Danish Crown på det tidspunkt afviste, og det var en udtalelse, som Torben Hauskov også fik meget kritik for.

- Men vi er da rigtigt glade for, at Danish Crown trods alt lyttede til en svineproducents snusfornuft, konstaterer Kim Heiselberg.

Han fortæller, at når Danish Crowns beslutning vækker så stor glæde i foreningen, så er det naturligvis fordi, det altid vil være sund fornuft at skære "det rådne kød" fra det gode, siger formanden.

- Det er langt, langt bedre at tage et tab ved salget på 500 millioner kroner én gang for alle end at blive ved med at afholde et løbende årligt milliontab, som vi nu har været vidner til i en årrække.