Følger du, ligesom tusindvis af andre danskere, med på Instagram i diverse landbrugsrelevante sider, så følger du helt sikkert også den europæiske John Deere-side

I denne uge vil du kunne føle dig i ekstra godt selskab på den europæiske John Deeres Instagram-profil, da danske Jens Høj fra Fyn overtager profilen for en uge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er da rigtig sjovt at få lov til det, fortæller den 28 årige John Deere mekaniker, som har ret gode erfaringer med Instagram.

- I forbindelse med jobbet har jeg været i Rumænien og igangsætte John Deere majssåmaskiner, og på et tidspunkt blev vi en smule udfordret med nogle konkrete indstillinger på maskinen. Jeg søgte på såmaskinen på Instagram, og fandt frem til nogle profiler som kørte med maskinen, og tog kontakt til dem. I det her tilfælde fik jeg fandt i en landmand i Texas, som kunne hjælpe os videre. Det er da rart sjovt, fortæller Jens Høj.

På Instagram kan du følge Jens Høj igennem uden ved at finde John Deere Europa på brugernavnet: johndeereeurope.

rich-media-2
Find den euroæiske John Deere profil på Instagram ved at søge efter 'johndeereeurope'.

Både landmand og mekaniker

Jens Høj har været mekaninker hos Semler Agro i to år og otte måneder. Han har altid brændt for John Deere, og blev udlært hos den daværende John Deere forhandler i Kerteminde i 2012, Hindsholm Maskinforretning.

- Men da de blev opsagt som John Deere-forhandler stoppede jeg også, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter at have rejst i Canada og arbejdet med landbrugsmaskiner, kom han hjem til Danmark og var i forsvaret i et år, inden han begyndte på landmandsuddannelsen.

- Herefter var jeg 10 måneder i Kaliningrad på et stort landbrug, hvor jeg stod for maskineriet og værkstedet. Det var rigtigt spændende, men i 2016 kom jeg igen til Danmark, købte et hus, og begyndte igen som John Deere mekaniker. Denne gang hos Semler Agro.

I dag arbejder Jens Høj 95 procent af tiden med John Deere AMS-produkter i form af autostyring, foragerautomatik og protalen myjohndeere.com.

- Det er et område med stor udvikling, og er rigtigt spændende fortæller Jens Høj.

Du kan følge Jens Høj på Instagram ved at søge på jenshoj.