Abonnementsartikel

Semler Agro og Väderstad Danmark afholder i disse uger deres første fælles offentcielle demonstration.

Semler Agro har netop begyndt Danmarks turnen med grønt og rødt grej i form af John Deere-traktorer og Väderstad redskaber. I dag blev det første stop på turen gjort ved Vindbylund nord for Randers, hvor de otte grønne og røde kørende maskinsæt blev demonsteret.

- Det viser én af fordelene ved vores partnerskab, at vi kan stable sådanne arrangmenter her på benene, fortæller David Pedersen, direktør hos Väderstad Danmark, som har valgt Semler Agro, som hoveddisbutør af Väderstad-produkter i hele Danmark.

Han påpeger den styrke, som den store forhandler giver til både John Deere-produkterne, men også Väderstad-produkterne.

- Folkene hos Semler Agro skal ikke bekymre sig om mange forskellige maskiner, og det er helt klart en stor fordel, fortæller den danske direktør hos Väderstad Danmark, som i forbindelse med demonstrationsturen blandt andet kan vise den nye CrossCutter på en 12,25 meter Carrier discharve.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Foruden de nye disc, så har vi også fornøjelsen af den første bugseret Tempo majssåmaskine i Danmark, idet vi viser en L12-version frem, som er en 12 rækket version med plads til 5.000 liter gødning i den centrale bugseret gødningstank.

Kompakt størrelse

Lars Frederik Henningsen, salgdirektør hos Semler Agro fortæller, at man forventer at arrangementet bliver en tilbagevendende begivenhed:

- Vi er rigtig glade for at se alle de mennesker, som har trodset regnen og er mødt til demonstrationen i dag, det bekræfter os i, at markdemonstrationer som disse er højt prioteret hos vores kunder, fortalte han under arrangmentet.

Fra John Deeres side løber specielt den nye topmodel i 6R-serien, 6250R med en stor del af opmærksomheden ved arrangementet.

- En traktor vi vil forvente os meget af, fortæller Mikkel Erhardtsen, John Deere-sælger hos Semler Agro.

- Det er en meget kompakt traktor, som trods blot 10 centimeter længere akselafstand end 6215R, yder 300 hestekræfter med boost.