Fødevarevirksomheden Denfood A/S i Drammelstrup på Djursland er gået konkurs, skriver amtsavisen.dk. Virksomheden har siden 2012 produceret, pakket og solgt snackgulerødder til detail- og grossistmarkedet i både ind- og udland.

Ifølge Amtsavisen valgte virksomhedens ledelse at indgive sin egen konkursbegæring. En begæring, der har medført, at Denfood A/S er blevet taget under konkursbehandling af skifteretten i Randers.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man har valgt at indgive en egenkonkursbegæring, fordi man ikke har kunnet finde finansiering til at drive forretningen videre, siger advokat Claus Nielsen fra Nielsen og Østergaard Advokatfirma I/S, der er blevet udpeget til kurator for virksomhedens konkursbo, til Amtsavisen.

Konkursboets kurator bekræfter, at Norddjurs-virksomheden ikke kommer til at blive reddet og drevet videre, hvorfor Denfood har været nødt til at sige farvel til sine ansatte.

- Der er 49 medarbejdere, som på grund af konkursen er blevet fritstillet. Så vidt jeg ved, er det heldigvis lykkedes for en del af dem at finde andet arbejde, men der er jo tale om en produktionstung virksomhed, og derfor er der megen udenlandsk arbejdskraft, siger Claus Nielsen til Amtsavisen.