Abonnementsartikel

Dæk- og autoværkstedet flytter dækværksted, autoværksted, lager og kundemodtagelse til nye og større rammer i Frederikshavn.

- Vi får 1.900 kvadratmeter på Grønlandsvej. Det er fire gange mere plads, end vi har i dag på Elmevej. Desuden er der store udenomsarealer, så vi får de bedste muligheder for at udvikle forretningen og vækste, siger afdelingsleder Søren Bødker.

Frederikshavn afdelingen, er en del af den landsdækkende kæde med 65 dæk- og autoværksteder. Søren Bødker og hans fire medarbejdere har holdt forretningen kørende på Elmevej samtidig med, at der har været rygende travlt med ombygningen på Grønlandsvej, hvor bygningerne har gennemgået en gennemgribende renovering og ombygning til et moderne dæk- og autoværksted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alt er renoveret og fremstår i dag som et tiptop moderne dæk- og autoværksted. Som del af Super Dæk Service kæden har vi et solidt bagland, og der er investeret stort i ni nye lifte og alt i det bedste udstyr til blandt andet motortest og 4-hjulsudmåling, lyder det fra Søren Bødker.

Vækstplaner

Super Dæk Service Frederikshavn klarer foruden dæk- og autoservice til alle last-, person- og varevogne også service og reparation af alle bilmærker - person og varevogne - i lige så høj kvalitet som de autoriserede værksteder samtidig med, at fabriksgarantien opretholdes.

- Desuden sælger og monterer vi også dæk til erhvervs- og landbrugskøretøjer, herunder gyllevogne og mejetærskere, busser, trucks, samt park- og skovmaskiner. Vi har en ambition om at vokse os større i Frederikshavn, og med nu to lastvognsbaner og udstyr og ekspertise til at håndtere selv de største hjul samt rigeligt med værkstedplads er vi klar til at geare op også på det tunge område, siger afdelingslederen.