sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

At styrke fællesskabet på tværs af landegrænser og støtte et velgørende formål - det er den drivkraft, der får GRIMMEs medarbejdere til at mødes hvert år til en krævende cykeltur.

Selvom de sidste 70 kilometer bød på regn og kraftig modvind, da GRIMMEs medarbejdere kørte den årlige cykeltur sidste år, glæder flere medarbejdere hos GRIMME Skandinavien sig allerede til at deltage i cykelturen igen i år, når den afholdes i maj.

Styrker fællesskabet

Vi synes, at det er vigtigt, at vi som virksomhed støtter op om gode initiativer, der kan gøre en forskel for dem, der har allermest brug for det

Michael Hylleberg, Direktør hos GRIMME Skandinavien

Cykelturen er med tiden blevet en vigtig begivenhed, hvor medarbejdere mødes på tværs af landegrænser. Startlokaliteten varierer, men turen afsluttes altid i Damme, Tyskland, ved GRIMMEs hovedkontor.

- Vi kører turen for at styrke venskaberne på tværs af lande, sprog og funktioner. Man møder hinanden i øjenhøjde, når man cykler sammen og kan kommunikere med hinanden på samme niveau. Funktionsgrænserne er brudt helt ned, siger salgschef Heine Hylleberg og uddyber:

- Turen er planlagt, så vi stopper undervejs og besøger GRIMMEs forhandlere, som byder på mad og får muligheden for at donere penge til velgørende formål.

Op til 600 kilometer

Mens ruten varierer, ligger distancen dog fast på mellem 550 og 600 kilometer. Da den tager tre dage at gennemføre, skal'der altså cykles mange hundrede kilometer hver dag ? men samtidig skal der gemmes energi til slutspurten:

- Der er jo lidt konkurrencefolk i os, så vi afslutter turen med et sprint, hvor vi skal se, hvem der er stærkest. Når vi kommer i mål, står ejerfamilien fra GRIMME klar ved målstregen, hvor vi får serveret varm suppe og kolde bajere af fru GRIMME selv, fortæller Heine Hylleberg.

Et ud af flere støtteprojekter

GRIMME Skandinavien og virksomhedens medarbejdere samler på cykelturen penge ind til flere velgørende organisationer; herunder Børnecancerfonden og Kræftens Bekæmpelse. Derudover støtter GRIMME Skandinavien Danmarksindsamlingen, Børns Vilkår, Hjerteforeningen, Dansk Flygtningehjælp samt flere lokale projekter i Rødkærsbro.

- Vi synes, at det er vigtigt, at vi som virksomhed støtter op om gode initiativer, der kan gøre en forskel for dem, der har allermest brug for det, fortæller direktør Michael Hylleberg.

Læs mere om GRIMME her.