Abonnementsartikel

Der er nye specifikationer på vej til Puma-serien.

Case IH's traktorer Puma 140, 150 og 165 X kan nu fås med en ny basisspecifikation som et alternativ til kunder, der søger en kombination af høj kvalitet og enkle funktioner i området 140-165 hestekræfter (nominel) effekt. Ligesom andre Puma-modeller er de nye traktorer bygget på Case IH's fabrik i St. Valentin, Østrig.

De nye modeller, der er forsynet med Case IH's semi-powershift-transmission med 6 trin, benævnes kun Puma X for at adskille dem fra Puma Multicontroller-traktorerne med højere specifikationer og full powershift samt Puma CVX-modellerne med trinløs transmission. Traktorernes respektive nominelle effekt er 140, 150 og 165 hestekræfter, med en maksimal ydelse, herunder motorkraftstyring, på 175, 190 og 210 hestekræfter.

Traktorerne er bygget rundt om en lettere bagaksel, men mange af de vigtigste ændringer findes i kabinen, hvor der er en grundlæggende betjeningsinterface med et enkelt digitalt informationsdisplay og et grundlæggende sædeudvalg, men der er ikke en bagrudevisker. Kabinen er blevet udstyret med funktioner, der især vil tiltale landmænd med kvægbrug, som for eksempel lavprofiltag, der gør det lettere at køre ind i bygninger, og en dør i højre side, der kan åbnes, foruden førerdøren i venstre side.

Bagpå er de mekaniske fjernventiler ikke konfigurerbare, og baghjulene er forsynede med smalle forlængere på skærmene. En PTO-pakke med 540/1000 omdrejninger pr. minut er standard. Endvidere findes der en omfattende belysningspakke med fire halogenarbejdslygter monteret på taget.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

En omfattende liste med ekstraudstyr betyder, at Puma-modellerne kan forsynes med ekstra funktioner efter ønske. Ekstraudstyret omfatter blandt andet sporfølgning og de automatiske styresystemer samt det nyligt lancerede adaptive styresystem, der gør det muligt at ændre antallet af ratomdrejninger efter den aktuelle opgave. Endvidere omfatter listen over ekstraudstyr et mekanisk affjedringssystem til kabinen.