De danske New Holland-forhandlerne har gjort Danmark til et af de stærkeste markeder i Europa i forhold til New Holland Top Partner programmet.

Det går godt for New Holland forhandlerne i Danmark. Efter syv år som det bedst sælgende traktormærke er der også fart på i forhold til New Hollands forhandlerprogram - det såkaldte Top Partner program.

I 2016 blev hele syv New Holland forhandlere tildelt titlen som Premium Top Partner, som er den højeste udmærkelse, der kan opnås. Fem forhandlere fik den næsthøjeste udmærkelse - Advanced Top Partner. New Holland fortæller, at det er et bevis på, at forhandlerne arbejder hårdt for at levere den højeste kvalitet og yde den bedste support til kunderne - både når det kommer til salg og service.

Høje krav til forhandlerne

Fra New Hollands Network Development Manager, Lieven Bonte, er der stor tilfredshed med de danske forhandlere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Danmark er et af de stærkeste markeder i Europa i forhold til Top Partner-programmet. Det er imponerende, at der er så mange Premium forhandlere, siger han.

- I Top Partner-programmet er der defineret en række best practices, som er med til at gøre New Holland-forhandlerne til den foretrukne partner for kunderne. Det består af en række specifikke aktiviteter, som forhandleren bliver målt på hvert år, fortæller Lieven Bonte.

- Det er hele vejen rundt i forretningen, at målsætningerne skal opfyldes, og det er bestemt ikke en udmærkelse, der kommer af sig selv. Der skal arbejdes målrettet i alle afdelinger hos forhandleren for at blive kåret som Top Partner.

Lieven Bonte fortæller, at der i Top Partner-programmet blandt andet stilles krav til forhandlerens faciliteter og indretning, salg, et højt serviceniveau og generelt en god udvikling og vækst hos forhandleren. Der er naturligvis også stor fokus på udvikling og træning af personalet for at sikre, at de altid er up-to-date med den nyeste viden om produkterne. Derudover er der en række finansielle mål samt målsætninger i forhold til markedsføring, IT systemer og andre administrative ting der skal opnås for at blive Top Partner.