Abonnementsartikel

Case IH har i Amerika vist nye Maxxum-modeller frem med ny kabinetop og nye motorer.

Case IH Maxxum-serien er blevet opdaterede. I Amerika har Case IH netop fremvist de nye Maxxum-modeller på det netop overstået "The Cattle Industry Convention Show" i San Antonio, Texas fra den 4. til den 7. februar 2015.

Den nye Maxxum-serie er blevet opdaterede flere steder, hvor der først og fremmest er kommet nye motorer i serien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De nye Tier 4 Final-motorer benytter ren SCR-teknologi til at overholde de strenge motorkrav, som er sidste skridt på trappen for miljøtiltag på motorer til traktorer i denne omgang. Der benyttes dermed ingen recirkulering af udstødningsgassen, og intet dieselpartikelfilter. Motorerne kører med tilsætning af AdBlue, og for at overholde kravene, så er de nye motorer udstyret med det vedligeholdesfri DOC-katalysator samt et nye CUC-katalysator. Motorene leveres fortsat fra CNH's egen motorfabrik - Fiat Powertrain Technologies (FPT).

Læs mere om de nye motorer fra FPT, ved at klikke HER.

Fire- og sekscylindrede

Den nye kabine-top på Maxxum-serien giver mulighed for op til 14 LED arbejdslygter i taget, og Case IH lover også nyheder inde i kabinen. Hvad der mere præcis gemmer sig, finder vi nok først ud af, når traktorerne kommer til Europa, hvilket ikke vides med sikkerhed endnu.

Den nye Maxxum-serie strækker sig fra 116 til 145 nominelle hestekræfter over både fire- og sekscylindrede modeller i fem modeller. Maxxum 115, 125, 135 samt 145 er alle firecylindrede med en 4,5 liters FPT-motor. Modellerne leveres enten med powershift- og trinløs-transmission.

Maxxum 150 kører med en seks cylindrede 6,7 liters FPT-motor og den sekscylindrede version leveres med powershift-transmission. Maxxum 150 yder med boost 175 hestekræfter.