Endelig er de første grise flyttet ind i de knap færdige stalde hos Niels Schelde Jensen ved Lunderskov. Den 1. marts blev de første 600 grise indkvarteret i den første af i alt fem sektioner, der løbende over de næste par uger skal laves færdige. Sektionerne skal fyldes op med tre ugers mellemrum, og der er stadig fuld gang i næsten 30 håndværkere for at få det sidste klar til tiden.

Vejret har været en udfordring

Tilbage i oktober 2012 startede udgravningerne til det nye staldanlæg. Læs om hele opstartsfasen i Hyologisk fra november 2012.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Netop da opførelsen var godt i gang, og det hele stadig stod åbent, satte vinteren ind. Det var noget tidligere end vi havde regnet med, og det satte hele byggeriet lidt i stå. Heldigvis slap vinteren lidt sit greb omkring jul, så da fik vi indhentet en del af det, vi var bagud. Helt frem til nu har der været frost og vinterligt en stor del af tiden, så alting har været meget kompakt og hektisk, da vi i forvejen havde en ret stram tidsplan, siger Niels Schelde Jensen.

Niels Schelde Jensen holder Åbent hus i det nye anlæg fredag den 12. april klokken 10.00 - 15.00 på adressen Gejsingvej 20, 6600 Vejen. 

Læs mere i det nyeste nummer af Hyologisk, der udkommer fredag den 5. april.

Har du abonnement på bladet, kan artiklen desuden læses på www.hyologisk.dk.

Ikke-abonnenter kan også læse artiklen på hjemmesiden ved at købe adgang til artiklen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der kan bestilles abonnement på www.hyologisk.dk eller 7620 7970.