Abonnementsartikel

Formand Niels Jørgen Pedersen nægter at svare på spørgsmål om Helle Thornings valg af ny fødevareminister.

Landbrug & Fødevarer har udsendt en officiel pressemeddelelse med lykønskninger til den nye regering og håb om godt samarbejde i fremtiden.

Maskinbladet ville gerne have stillet formand for Landbrug & Fødevarer, Niels Jørgen Pedersen, en række opfølgende spørgsmål om den nyvalgte fødevareminister Mette Gjerskov, men kunne ikke få lov til at tale med formanden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ifølge Landbrug & Fødevarers presseafdeling ville Niels Jørgen Pedersen ikke udtale sig om Mette Gjerskov.

- Vi har udsendt en officiel pressemeddelelse med det, som Niels Jørgen Pedersen ønsker at sige om den sag, sagde pressekonsulent Lasse Schmidt.

Vi har nogle opfølgende spørgsmål, vi gerne vil stille Niels Jørgen Pedersen om de nyvalgte ministre.

- Niels Jørgen Pedersen udtaler sig ikke yderligere om den sag.

Vi vil bare gerne spørge ham om, hvilke forventninger han har til Mette Gjerskov som fødevareminister, og hvordan han tidligere har oplevet samarbejdet med Mette Gjerskov, og hvordan dialogen har været om landbrug...

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved du hvad, ligegyldigt hvor mange spørgsmål du stiller, får du ikke lov til at snakke med ham, lød det fra Lasse Schmidt.

Åben kommunikation

Niels Jørgen Pedersen er ellers kendt for at have åben kommunikation som en af sine kæpheste. I sin tid som formand har han flere gange udtalt, at Landbrug & Fødevarer skal være bedre til at kommunikere.

Ved et ekstraordinært delegeretmøde i marts sagde han:

- Vi har i Landbrug og Fødevarer ikke været gode nok til at kommunikere til vores medlemmer, hvad vi egentlig har foretaget os for at fremme vores alles fælles sag politisk.

Niels Jørgen Pedersen har også ved flere lejligheder slået et slag for, at landbrugserhvervet skal blive bedre til at kommunikere udadtil.