300 danske arbejdspladser plus et øget antal ansættelser på Danish Crowns udenlandske afdelinger. Det er gevindsten efter de seneste ugers stigning i antallet af svin, slagterigiganten har modtaget fra leverandørerne.

- Vi er meget glade for, at arbejdet med DC Future nu for alvor fører til en markant øget tilførsel af svin til Danish Crowns slagterier, og at det betyder flere danske arbejdspladser, siger Danish Crowns administrerende direktør Kjeld Johannesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De nye ansættelser vil blive bredt fordelt i Danmark med undtagelse af Horsens, hvor kapaciteten allerede er fuldt udnyttet, forklarer kommunikationschef Anne Villemoes til Horsens Folkeblad.

Tysk afdeling sætter rekord

Det stigende antal slagtning har også medført travlhed på Danish Crown afdelinger i Tyskland. Slagteriet i Boizenburg har netop sat rekord med 30.000 forender om dagen. Det oprindelige mål var at udbene 30.000 forender - om ugen.

- Det kører rigtig godt. Vi er fuldt bemandet lige nu med dygtige medarbejdere, og ingen skæreborde står tomme. Vi udbener normalt 160-165.000 forender om ugen, men for nylig nåede vi helt op på 195.000 i en uge, hvor vi også arbejdede lørdag, fortæller en tilfreds fabrikschef Ole Lyngesen.