Den seneste tid har Danish Crown fået flere indmeldelser af nye andelshavere og modtager derfor flere svin til slagt. Derfor ansætter Danish Crown i løbet af den kommende tid 150 nye medarbejdere på slagterier og i udbeningsafdelinger over hele landet.

- Vi oplever lige nu en stigende efterspørgsel fra flere eksportmarkeder, herunder blandt andet Korea. Det er et udtryk for, at Danish Crown har bevaret sin position som et konkurrencedygtigt slagteri, siger Kjeld Johannesen, administrerende direktør i Danish Crown.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Højere foderpriser betyder, at svineproducenterne ønsker at sænke slagtevægten. Aktuelt er det også med til at øge presset på slagtningerne. Det sker i en situation, hvor en del leverandører oplever ventetid på at få afhentet svin til slagtning ovenpå helligdagene mellem jul og nytår og trafikale udfordringer på grund af vintervejret.

- Ansættelserne er derfor også et udtryk for, at vi nu forstærker indsatsen for at indhente forsinkelserne på at få afhentet svin, siger Vagner Bøge, underdirektør i DC Ejerservice.