Lægge-, spise-, og proceskartofler skal sårhele og derefter nedkøles korrekt for at bibeholde den høje kvalitet. Særligt proceskartoflerne er meget følsomme i denne periode, da selv kortvarige temperatursænkninger kan øge sukkerindhold i knoldene og ødelægge kartoflernes egenskaber.

Da efteråret har budt på særligt høje temperaturen i forhold til årstiden, peger planteavlskonsulent Benny Jensen fra BJ-Agro på vigtigheden af at sørge for en korrekt køling efter knoldene har sårhelet.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.