Skader under optagning påvirker kvalitet og lagerfasthed på kartoflerne. Derfor handler det om at have så skånsom en optagning som muligt. Det begynder med korrekt indstilling af udstyret, der bliver anvendt, bør være så godt indstillet som muligt til den enkelte opgave, lyder det fra Benny Jensen, der er direktør i BJ-Agro.

Han lægger vægt på, at udstyret skal være serviceret og forberedt på forhånd, og at det derefter handler om justering, så man sikrer, at optagningen bliver skånsom.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.