Abonnementsartikel

Blandt proteinrige kilder i den humane kost er grisekød en klimavinder, der kun overhales af ubearbejdede ærter og bønner.

Norsk produceret grisekød har et lavere udslip af klimagasser end tilsvarende oksekød, fårekød, kyllingekød, dambrugsfisk, ost, æg og erstatningsprodukter for kød som for eksempel vegetarburgere.

Den eneste proteinrige fødevare, som har et lavere klimaaftryk en grisekød, er ubearbejdede ærter og bønner.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.