Erhverv
Fagligt møde Økologi | Søften
Tilpas dit økologiske landbrug til fremtidens forbrugere
Tag med til et inspirerende møde med mulighed for netværk og sparring over et solidt økologisk aftensmåltid.
Forbrugerne efterspørger igen flere økologiske produkter – kom og hør hvilken retning dit landbrug skal tage på en klimavenlig måde.
Hør også om de mange små ting, du som landmand skal i gang med, så produktionsformen bedst muligt kan imødekomme fremtidens forbrugere.
Program
17.45 – 19.00
Økologisk middag og velkomst
19.00 – 19.40
Anders Nicolajsen, chefkonsulent L&F, Gastronomi & Foodservice Marked & Ernæring, tager os igennem hvilke forbrugertrends der ses inden for det økologiske og plantebaserede fødevareforbrug
19.40 – 20.00
Pause – kaffe og kage
20.05 – 20.45
Majbrit Guldberg, klimarådgiver hos Velas, sætter fokus på de mange små ting, man som landmand skal komme i gang med, så vores produktionsform matcher fremtidens forbrugere.
Derudover ser vi på muligheder og konsekvenser ved en kommende C02-afgift.
20.45 – 21.00
Afrunding og tak for i aften
Vi glæder os til at se jer!