Til den officielle åbning Agromek 2018 tirsdag den 28. november vil statsminister Lars Løkke Rasmussen stå for åbningen.

Agromek oplyser i en pressemeddelelse, at Lars Løkke Rasmussen har erfaring i jobbet, for det var også ham, der åbnede Agromek for fire år siden. Dengang var han ikke statsminister, men på oppositionens vegne fremlagde han ved åbningen forslag til det, der senere blev vedtaget og kendt som Landbrugspakken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Statsministeren foretager åbningen efter, at Agromeks formand, administrerende direktør Sten Andersen, Dan-Egtved A/S, har budt velkommen.

Senere på formiddagen afsløres det, hvem der skal modtage de syv Agromek Awards blandt 21 nominerede. Prisvinderne er de nyheder, der skønnes at kunne få størst praktisk betydning for den enkelte landmand eller landbruget som helhed.
Straks efter åbningen vil det summe af aktivitet i de 13 haller i Messecenteret, hvor de til dato 535 udstillere er klar til besøg i de fire messedage.

Agromeks formand, Sten Andersen, glæder sig over den store opbakning til messen fra udstillerne og ser frem til, at Agromek i år kan præsentere helt nye aktivitetsområder for de besøgende:

- Det gælder Agromania med det nyeste indenfor teknologi, digitalisering og robotter, hvor vi samtidig har vores nye innovationskonkurrence Agromek Student Challenge. Desuden kan vi præsentere det nye biogasområde, hvor udstillere og andre aktører inden for biogas og håndtering af biomasse er samlet. For første gang kan vi præsentere et live-værksted med arbejdende lærlinge, så besøgende kan se de spændende muligheder i uddannelser inden for entreprenør, vej, park og anlægsområdet, siger Sten Andersen i pressemeddelelsen.

Agromek holdes i dagene 27.-30. november. Der er åbent hver dag fra 9.00-17.00. Onsdag er der åbent til kl. 20.00 og gratis adgang fra kl. 16.00.