J. Hundahl A/S har i Skive afdelingen fået stjålet GPS og terminaler fra aflåst område.

Det var et ærgerligt syn der mødte folkene fra J. Hundahl, da de mødte ind i Skive afdelingen torsdag morgen, for i løbet af nattens mulm og mørke havde ukendte gerningsmænd stjålet fire terminaler og GPS'er fra maskinforretningen.

- Det er da hammer irriterende, at man ikke engang kan have sine ting i fred, til trods for at det både er bag hegn og under video-overvågning, fortæller Martin Dalgaard, afdelingsleder for Skive afdelingen og medejer af J. Hundahl A/S.

Han fortæller, at der gik lidt op ad formiddagen, inden man blev klar over, at der faktisk var stjålet GPS og terminaler fra de brugte traktorer, som stod i rækken hos maskinforretningen.

Fine billeder

- Da det gik op for os, at der manglede noget på traktorerne tjekkede jeg overvågningen, og kunne se, at vi havde haft gæster klokken cirka 2.30 natten til torsdag den 1. august, fortæller Martin Dalgaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han fortæller, at der er rigtig fine billeder af gerningsmændene, men da de pakker ind i hatte og store jakker, er det nok begrænset, hvor meget politiet kan bruge de billeder til.

Martin fortæller, at det drejer sig om IntelliVeiw IV-terminaler og de hvide New Holland GPS-hatte, som der er blevet stjålet, og han opfodre andre landmænd, maskinstationer og maskinforretninger til at være ekstra opmærksomme og simpelthen tage udstyret af traktorerne.

- Men det er jo lidt en håbløs kamp, hvis hverken låst hegn og videoovervågning ikke kan holde tyvene væk.