Både den mekaniske Cataya og den pneumatiske Cantaya kommer nu i fire meter versioner.

SIMA: Amazone kan på Sima 2019 for første gang vise Cataya og Cantaya i nogle mere danske-egnet versioner idet de nu for første gang vises i fire meter udgaver.

Såmaskinerne var også med på Agromek 2018 i Danmark, men her var det 'kun' i tre meter udgaver, hvilke der ikke bliver solgt mange af på vores kanter.

Men nu viser Amazoner den mekaniske Cataya og den pneumatiske Cantaya i nogle spændende fire meter versioner, set med danske briller.

Ét værktøj til alle indstillinger

Kendetegnet for begge maskiner er, at der er tale om rotorharver, hvor begge maskiner har 'SmartCenter' på venstre side af maskinen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Blandt andet indstilles alt med ét værktøj. den specielle Amazone-nøgle sættes på et håndtag til justering af sådybde. Det samme værktøj kan også sættes på et håndtag til indstilling af planerplanken. Desuden kan skærtrykket også indstilles med den specielle nøgle, hvis ikke det leveres hydraulisk.

SmartCenter rummer også så-computer til indsåning af maskinen. Herfra indtastes den afvejede mængde ved indsåningen også direkte på såmaskinens display, så man er fri for at skal op i traktoren hver gang.

Desuden sendes indsåningsbakken ned af en sliske ved indsåningen, og man kan ikke rykke bakken op ad slisken igen, før bundskodet er lukket. På denne måde glemmer man ikke at lukke bundskået ved indsåningen.