Thorsens Chipskartofler har fået opført en ny lager- og produktionsbygning på 4550 kvardratmeter, da virksomheden har oplevet stor efterspørgsel på deres produkter. Det skriver Thorsens Chipskartofler i en pressemeddelelse.

Bygningen er blevet til i løbet af de sidste fem måneder, for at den kunne stå færdig til den nye sæson den 1. juli 2018. Det lykkedes dog ikke helt, men nu spinner maskineriet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stor efterspørgsel

Virksomheden har, ifølge dem selv, haft en meget stor efterspørgsel på økologiske produkter, og derfor er håndteringen af økologiske kartofler steget 200 procent til denne sæson. Samtidigt har virksomheden åbnet op for et nyt produktsegment, så det nu også leverer økologiske kartofler til skrælle- og pomfritindustrien.

Det nye produktionsanlæg har en kapacitet på 30 ton pr. time ved vask og sortering, mens den kan klare op til 60 ton pr. time ved indlevering.

Thorsens Chipskartofler holder indvielse af bygningen med åbent hus fredag den 24. august 2018, hvor åbningstalen holdes af Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer.