Lyt til artiklen:

Onlineportal gør det nemt at finde filtre

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Mange af Filtertekniks kunder bruger LFS, en brugervenlig kundeportal, der effektiviserer processen med at finde de rette filtre til de rigtige maskiner og anlæg. Portalen gør ikke kun søgningen efter filtre mere enkel. Den letter også indkøbsprocessen for en hel maskinpark, det skriver Filterteknik A/S i en pressemeddelelse.

LFS er designet til at være tilgængelig for alle, uanset om du er indkøber, ingeniør, maskinmester eller driftsleder. Og uanset om du arbejder indenfor fra landbrug og gartneri, byggeri, tung transport, offshore operationer, industri til kommunal forsyning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Man sparer tid og får overblik

- LFS tilbyder vores faste kunder nøjagtige oplysninger om de filtre, der er nødvendige for deres maskiner og anlæg inklusive priser, lagerstatus og bestillingsmuligheder, forklarer Robert Juul, der er teknisk direktør hos Filterteknik.

Han understreger, at filtrene efter ønske kan leveres pakket pr. maskine med en detaljeret pakkeliste, hvilket gør det nemt at overdrage filtrene til den medarbejder, der varetager de specifikke serviceopgaver.

- LFS sparer tid for vores kunder ved både udvælgelse og bestilling af de korrekte filtre og ved den efterfølgende modtagelse og anvendelse af filtrene, siger Robert Juul.

Med LFS får brugerne også et overblik over deres maskinpark, de nødvendige serviceintervaller og de allerede købte filtre til hver maskine eller for hele maskinparken.

Nylige opdateringer af portalen har gjort det lettere at genkende filtrene med større billeder og tydeligere producentlogoer. Samtidig er designet og navigationen blevet forbedret og moderniseret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Registrer egne maskiner

Når maskinerne skal registreres i portalen bistår Filterteknik gerne med hjælp, da det er vigtigt at maskiner og anlæg er nøjagtigt registreret.

Kunder har friheden til selv at registrere deres maskiner og anlæg i LFS, som allerede indeholder et bredt udvalg af standardmodeller. Det er også muligt at tilføje unikke maskiner til systemet.

- Kunderne kan selv navngive deres maskiner, så det matcher den interne systematik, de allerede anvender, siger Robert Juul.