Lyt til artiklen:

Bioselskab udvider ledelsen: Ny direktør skal styrke båndene til landmændene

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Det er en erfaren landbrugsrådgiver, der sætter sig i direktørstolen hos Agri Energy Vrå. I en pressemeddelelse oplyser bioselskabet, at fra den 1. marts er Søren Greve Olesen blevet ansat som direktør.

Han har mere end 20 års erfaring inden for rådgivning af landmænd, og i den nye rolle skal han blandt andet arbejde en af Agri Energy Vrås primære målsætninger, om at udvide aktiviteterne og involvere leverandørerne, der er lokale landmænd, i ejerskabet af virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med Søren Greve Olesens erfaring og kendskab til landbruget, vil han kunne spille en afgørende rolle i arbejdet med at realisere visionen om en udvidelse og styrkelsen af båndene med leverandørerne, oplyser Agri Energy Vrå.

Nyt andelsselskab fokuserer på energiproduktion

Se også:

Nyt andelsselskab fokuserer på energiproduktion

- Søren bringer en god kombination af erfaring og forståelse for landbruget til bordet. Vi er overbeviste om, at hans erfaringer og lederskab vil være afgørende for vores fortsatte succes, og vores evne til at gøre en positiv forskel i både landbrugs- og energisektoren, siger administrerende direktør for Agri Energy Vrå, Daniel Overgaard Pedersen.

Søren Greve Olesen selv ser frem til at påtage sig denne nye udfordring og siger.

- Det er en ære at få mulighed for, at være med til at lede Agri Energy Vrå gennem denne spændende tid med vækst og udvikling. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan skabe en endnu stærkere og mere bæredygtig fremtid, for både selskabet og det lokale landbrug, siger han.

Daniel Overgaard Pedersen fortsætter som administrerende direktør, men vil overdrage mange af sine ansvarsområder til Søren Greve Olesen, herunder blandet andet ansvaret for drift, organisation og personale. Direktionen udgøres herefter af Daniel Overgaard Pedersen og Søren Greve Olesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udvidelsen af direktionen skal ruste Agri Energy Vrå til fremtiden.

- Virksomheden er inde i en rivende udvikling, med mange spændende projekter i pipeline, herunder særligt den igangværende proces omkring inddragelse af virksomhedens leverandører i ejerkredsen. Derfor er det vigtigt, at vi også udvikler organisationen således, at virksomheden rustes bedst muligt til fremtiden, siger Daniel Overgaard Pedersen.