Lyt til artiklen:

Andelshavere ser formandsstop i DC som et stort skridt på vejen

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Danish Crowns bestyrelse og formand Erik Bredholt traf i aftes den logiske og rigtige beslutning, at Erik Bredholt stopper som formand, mener man hos gruppen af andelshavere, som ønsker forandringer i og omkring Danish Crown.

- Vi er glade for, at bestyrelsen har set kritisk indad, lyttet til opfordringerne fra blandt andet os og taget dem til sig. Dermed sender bestyrelsen lovende, perspektivrige og modige signaler om forandringer, som dermed er begyndt og nu skal omsættes til handlinger, siger Mads Rauff-Bjerre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DC-formand trækker sig med øjeblikkelig virkning

Se også:

DC-formand trækker sig med øjeblikkelig virkning

Han bakkes op af Peter Kjær Knudsen, der er en anden af initiativtagerne i gruppen.

- Formandsstoppet er et kæmpe skridt på vejen mod forandring, der også skal ske i netop DC's bestyrelse, når der er valg til Danish Crowns repræsentantskab og bestyrelser i december. Med to nye bestyrelser og en professionel formand kan vi i fællesskab gøre Danish Crown konkurrencedygtig og rentabel igen - til gavn for Danish Crown og vi andelshavere, siger han.

På vegne af gruppen takker de Erik Bredholt, der efter 22 år i bestyrelsen og 12 år som formand trak sig i aftes.

- Vi takker Erik Bredholt for sin store og loyale indsats for Danish Crown og vores erhverv i de mange år. Han og DC har opnået meget i hans formandstid, for Erik har kæmpe indsigt og viden om Danish Crowns virksomhed. Velkommen til den nykonstituerede bestyrelse, der tager dirigentstokken indtil valget i december og skaber ro om vores fælles Danish Crown. Nu ser vi fremad og til at blive inddraget, lyttet til og sammen skabe rammerne for, at vi andelshavere kan blive aktive ejere af Danish Crown, siger Mads Rauff-Bjerre på vegne af gruppen.