Lyt til artiklen:

Konkursramte Agrifarm samles op og fortsætter driften under ny ejer

00:00
Hastighed: ???x
01:45

KJ Klimateknik investerer i nye markeder med overtagelsen af Agrifarm. Det fortæller den midtjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

- Ventilationsområdet har de seneste år udviklet sig til i højere grad at handle om komplette klimaløsninger. I det perspektiv passer tilførslen af Agrifarms innovative staldkoncepter og luftrenser særdeles godt ind i KJ Klimateknik, siger Allan Pedersen, direktør for KJ Klimateknik i forbindelse med offentliggørelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Staldproducent går konkurs

Se også:

Staldproducent går konkurs

For at sikre driften i Agrifarm følger flere nøglemedarbejdere med over i KJ Klimateknik for at servicere eksisterende anlæg hos kunder. Efter planen skal alle aktiviteter og medarbejdere snarligt samles hos KJ Klimateknik, der har hjemme ved Thorning.

- Selvom Agrifarm i første omgang driftes som et selvstændigt selskab, giver den fysiske samling af selskaberne i samme hus en lang række synergier. Dels, at vi straks kan vidensdele med hinanden, dels at vi kan dele en række omkostninger, siger Allan Pedersen.

KJ Klimateknik forventer, at man fremover i endnu højere grad kan imødekomme den fremadsynede husdyrproducents behov og ønsker til samlede klimaløsninger, der kan leve op til de stadig stigende miljøkrav.

Kurator ser positivt på udsigten for en løsning i konkursramte Agrifarm

Se også:

Kurator ser positivt på udsigten for en løsning i konkursramte Agrifarm

Fokus er og vil på den korte bane fortsat være hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder. Segmentmæssigt fylder griseproducenterne mest.

Agrifarms løsninger er patenterede og optaget på Miljøstyrelsens Teknologiliste. Begge dele giver ifølge Allan Pedersen en masse muligheder for yderligere vækst og skalering på den længere bane, hvor også biogassegmentet har et stort potentiale.