Lyt til artiklen:

Staby Maskinstation sælges online

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Der er udsigt til lidt af hvert for den maskinglade, når Staulund Maskinhandel og Kapow auktioner til Januar sender Staby Maskinstations maskiner under hammeren. Det skriver Staulund Maskinhandel i en pressemeddelelse.

Der er blandt andet tale om mere end 10 nyere John Deere-traktorer, og - to af dem er fra 2021 - to Krone snittervogne, to New Holland CX-mejetærskere, en Krone selvkørende finsnitter, to 15 meter Kuhn storriver, Samson og Gøma GG gyllevogne, diverse Horsch maskiner samt en masse andet udstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er tale om rigtig mange fine maskiner, som med denne auktion forhåbentligt kommer ud og køre allerede til foråret 2023. Jeg tror maskinerne bliver ret attraktive, da vi fortsat befinder os i en forsyningsvanskelig situation, hvor køb af nyt maskineri har lange udsigter for levering, fortæller Peter Jensen, en af indehaverne af Staulund Maskinhandel.

Kun 5000 kroner i købersalær

Peter Jensen fremhæver blandt andet, at med den online Kapow auktion, er der kun fem procent købersalær på hvert auktionsnummer, dog maksimalt 5.000 kroner pr. auktionsnummer.

Der er gennemgang af maskinerne to dage forud for auktionen, som vil afslutte søndag aften, hvor man er velkommen til at komme og se maskinerne an og afprøve dem, fortæller han, og forventer at alle maskiner bliver solgt på den online auktion.