Lyt til artiklen:

YX Landbrug vil lytte til landbruget

00:00
Hastighed: ???x
01:25

Abonnementsartikel

Når Agromek løber af stablen fra den 29.-2. december, er YX Landbrug som vanlig at finde på messen for at dyrke deres kunderelationer.

Olieselskabet YX Landbrug har deltaget alle år på Nordeuropas største landbrugsmesse, Agromek, i MCH Messecenter. 2022 er ingen undtagelse, og ifølge Michael B. Hansen, der er COO hos YX Landbrug, er der flere årsager til, at selskabet deltager på messen år efter år. Det siger han i en pressemeddelelse.

- Vi tror på dansk landbrug, og her er Agromek et vigtigt mødested for branchen. Vores vigtigste aktiv er de tætte relationer, vi har med vores kunder, og dem kan vi dyrke på messen. Samtidig er det en mulighed for at lære nye mennesker at kende, fortæller Michael B. Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En vigtig faktor i dansk landbrug er landbrugsmaskiner, som kan bruges gennem mange år og optimere den enkelte landmands landbrug. For at få mest ud af den enkelte maskine skal landmændene behandle dem bedst mulig. Det kan blandt andet ske ved udelukkende at benytte sig af kvalitetslandbrugsolier og smøremidler til landbrugsmaskinerne.

- Vi har stor erfaring i rådgivning og levering af det brændstof og de smøremidler, som holder hjulene i gang i dansk landbrug. Vi er der i medgang og modgang og kender og interesserer os for landbruget, men vi kommer også på Agromek for at lytte til deres hverdag, så vi kan skabe de bedste oplevelser for dem, siger Michael B. Hansen.