Lyt til artiklen:

Intercount giver travlhed på standen

00:00
Hastighed: ???x
02:30

På Agromek 2022 lancerer DLBR økonomiprogrammet Intercount, som gør det muligt at betale, bogføre og arkivere ét sted. Systemet er beregnet til både små og store virksomheder, og tiltrækker mange folk til Seges´ stand på messen. det fortæller Bente Nissen, der er konsulent i Seges Innovation.

Nyt økonomistyringsprogram er det største i 20 år

Se også:

Nyt økonomistyringsprogram er det største i 20 år

- Vi har haft super travlt. Folk har stået i kø for at høre om det. De er nysgerrige på, hvad programmet kan og hvordan det ser ud. Vi siger jo, at det er nemt, også hvis man skal have en afløser til Summax, siger hun.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Og især ét segment står foran den største omvæltning på økonomistyringen, nemlig dem der i dag sidder med langt det meste i papirform. Og så kunne man frygte at et omsiggribende program som Intercount kunne være afskrækkende. Men det oplever Bente Nissen og hendes kolleger ikke.

- De mangler lige den der tryghed i maven, "Nåh okay, er det bare det" og "Okay, hvis jeg bestiller en Bankconnect-aftale kan systemet betale mine regninger for mig". Så jeg synes det mest positive er, at de mest analoge kunder ikke er så skræmte, og at dem der er i Summax allerede, de siger "Orv, det ser nemt ud og er smartere end det jeg er vant til", siger konsulenten.

Machine learning og benchmarking

Intercount har også indbygget machine learning, hvor den benytter sig af al data man har fodret det med, men også andet data fra Seges. Det betyder at programmet sikrer at fakturaerne kommer ud på de rigtige linjer og med de rigtige momskoder.

Det har to fordele - den ene fordel er, at programmet hele tiden bliver bedre via fortsat machine learning - den anden fordel er, at man som landmand i systemet kan benchmarke sig op mod lignende bedrifter på de enkelte konti.

En pris man kan regne med

Skulle man så på Agromek, eller senere, beslutte sig for at Intercount er noget man vil have, så kan man se frem til en pris man kan regne med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vægter to ting, så det ikke bare er omsætning. Vi ser på, hvor mange bilag man har, og hvor høj en omsætning man har. Og når man har fået en pris for et år, så er det prisen. Og hvis man i indeværende år skifter enten bilag eller omsætning, så regulerer den året efter, fortæller Bente Nissen og tilføjer, at Summax-kunder kan være vant til få en ekstraregning per bilag. Men ved Intercount er al support og omkostninger med i den pris man skriver under på.

- Og langt de fleste kommer til at lande på lige omkring hvad et mobil-abonnement koster, slutter hun.