Lyt til artiklen:

Kender du årets medarbejder i griseproduktionen?

00:00
Hastighed: ???x
01:42

I 2021 var det Nataliia Kolisnyk, der løb med prisen på baggrund af sit imponerende arbejde i farestalden med mere end 40 fravænnede pattegrise per årsso og med pattegrisedødelighed på under 10 procent.

Produktionschef hos Gråbjerggård, Rasmus Halling, udtalte i forbindelse med indstillingen til prisen, at han ikke havde set et større talent i dansk svineproduktion end Nataliia, og at hun havde et helt særligt touch med grisene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Netop denne type medarbejdere er én af de vigtigste nøgler til en succesfuld griseproduktion, og derfor ønsker Landbrug & Fødevarer Gris igen i år at kåre Årets medarbejder.

Hver dag leverer flere tusind medarbejdere et professionelt arbejde i dansk griseproduktion. Og nogle af disse medarbejdere yder en særlig ekstra indsats, og det er dem, Landbrug & Fødevarer Gris vil sætte et øget fokus på med prisen Årets medarbejder ved Grisekongressen i Herning den 25. og 26. oktober 2022.

Har du en medarbejder, som er noget helt særligt? Så skriv en kort beskrivelse på maksimalt 500 tegn, der beskriver medarbejderen, og hvorfor din kandidat fortjener kåringen. Det er en forudsætning, at kandidaten er indforstået med nomineringen og har lyst til at optræde offentligt, hvis prisen vindes.

I kåringen af Årets medarbejder lægges der vægt på følgende:

Høj faglig nysgerrighed Engagement i sit arbejde Gode sociale egenskaber Evner at udvikle sig, men ikke nødvendigvis én, der ønsker lederkarriere. Der er deadline for indstillinger 9. september 2022.