Abonnementsartikel

Eksporten af danske markredskaber er steget med 1,1 milliarder kroner fra 2020 til 2021, og med sådan en vækst i et besværligt år ser Dansk Agroindustri optimistisk på fremtiden.

- Du har lagt 1,1 milliard til markredskaberne. Det er ikke så ringe endda, lyder det stolt fra direktør i Dansk Agroindustri Claus Hermansen efter branchen i uge 11 kunne præsentere en ny rekord for eksporten af dansk landbrugsmateriel.

Og der er virkelig bud efter det danske udstyr ude omkring i verden, hvor eksporten af maskineri til jordbearbejdning er steget med hele 20 procent. De lande, der virkelig tager fra, er Tyskland, Frankrig og Sverige, men væksten er procentvist størst i USA med en øget eksport på 45 procent, mens eksporten til Frankrig er steget med 34 procent - og herefter kommer UK og Australien med vækstrater på 29 procent.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.