Abonnementsartikel

På grund af covid-19 har Grimme valgt at aflyse Grimme Technica i december 2020.

Udstillingen Grimme Technica har, siden 2004, fundet sted hvert andet år på fabrikken i Damme. På grund af den usikre udvikling af coronakrisen og den maksimale forsamlingsstørrelse og for at sikre størst mulig beskyttelse af besøgende og personale, annulleres Grimme Techncia, som var planlagt fra 1. til 4. december 2020, skriver Grimme i en pressemeddelelse.

- Det er et meget vanskeligt skridt for os, fordi Grimme Technica er en af ​​de vigtigste messer for os. Med den store usikkerhed, der er i øjeblikket, har vi desværre intet andet valg, siger Christoph Grimme, administrerende direktør for Grimme Landmaschinenfabrik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle messer og andre begivenheder i hele Grimme-koncernen er, over hele verden, blevet aflyst indtil den 31.12. 2020. Dette inkluderer også Potato Europa i Frankrig og Beet Europe i Seligenstadt.

Messer og begivenheder er et meget vigtigt værktøj til kundepleje og erhvervelse af nye kunder. Af denne grund udvikles alternative og nye koncepter for at holde kontakten med kunderne og tilbyde størst mulig informationsgennemsigtighed.

Produktionen kører fortsat i Grimme-Gruppens syv fabrikker i Tyskland, Danmark, Kina og USA. På grund af den høje integration og avancerede produktionsprocesser kan de nu kritiske forsyningsflaskehalse af dele overvindes. Med indførelsen af ​​strenge hygiejnebestemmelser og nye arbejdsprocesser kan alle lokationer, på verdensplan, fortsætte med at arbejde, skriver Grimme i pressemeddelelsen.

Leveringen af reservedele er garanteret, og en online shop kan etableres i samarbejde med Grimme Premium Partners. Forsendelse af maskiner og service er også garanteret.