Michael Stanley Klemmensen har valgt at købe virksomheden tilbage og i samme ombæring købe en samarbejdspartner ud af ejerkredsen, så det fulde ejerskab pr. 1 juni 2020 atter er tilbage i Herning, hvor væksteventyret tog sin begyndelse.

Virksomheden har knap 10 år på bagen og er specialiseret inden for tracking- og flådestyringsløsninger til blandt andet leasingfirmaer, maskinstationer, håndværkere og andre virksomheder i en lang række brancher, hvor overblik over køretøjer og maskiner er afgørende.
Virksomheden blev grundlagt i 2011 af den herningensiske erhvervsmand Michael Stanley Klemmensen, som solgte hjertebarnet i 2017 til en silkeborgensisk virksomhed, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At sælge sin virksomhed for at overtage den igen, med alt hvad det indebærer af tidligere kundecases med videre, har været hårdt, og har krævet en fokuseret og enorm arbejdsindsats fra alle i og omkring virksomheden, som har resulteret i, at vi nu har et solidt grundlag at vækste på, siger Michael Stanley Klemmensen og fortsætter:

- Men valget var enkelt, da muligheden bød sig for at købe virksomheden tilbage, og jeg har ikke fortrudt et sekund. Jeg ser håbefuldt ind i et marked med mange udviklingsmuligheder for en virksomhed som vores, og glæder mig til den fortsatte rejse med Uniqtracking.

Siden tilbagekøbet og ændringen i ejerstrukturen, har han og den øvrige medarbejderstab arbejdet ihærdigt på at udvikle og strømline virksomheden, og det har resulteret i, at virksomheden nu har skabt et solidt udgangspunkt for fremtidig vækst.

Fusion styrker yderligere

Ud over 100 procent ejerskab er der også indgået en fusion mellem virksomhederne Uniqtracking og Prime Tracking, som betyder, at Uniqtracking nu står endnu stærkere rustet til fremtiden med tilgangen af flere kunder. Den voksende kundeportefølje giver blandt andet større muligheder for at indsamle mere relevant viden og udvikle løsninger, som tilgodeser kundernes ønsker og behov.

Begge virksomheder er ejet, etableret og drevet af Michael Stanley Klemmensen, og han imødeser de store synergieffekter, som ligger i fusionen, med et smil på læben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi får tilført en masse værdifuld know-how ved at samle kompetencer og erfaring i en virksomhed og tage det bedste fra begge platforme, så vi ender ud med en platform og løsninger, som lever fuldt op til den stigende efterspørgsel, som jeg forventer, vi vil komme til at opleve i branchen i de kommende år. Vi elsker udfordringer og sætter en ære i at udvikle brancherelevante løsninger, som vores kunder hurtigt oplever værdien af, siger han.

- Vi har store forventninger til fremtiden. Potentialet inden for GPS-tracking vokser hurtigt i disse tider, og det kombineret med mange års brancheerfaring og dygtige samt ikke mindst pålidelige samarbejdspartnere, er vi overbeviste om, at vores løsninger er konkurrencedygtige på markedet. Vi forventer i de kommende år at styrke vores markedsposition, så vi fremadrettet står endnu skarpere og stærkere i konkurrencen om kundernes efterspørgsel efter trackingløsninger til både private og erhverv, siger Michael Stanley Klemmensen.

Uniqtracking ApS har til huse i Innovatorium i Birk Centerpark i Herning. Aktuelt har virksomheden syv medarbejdere, men forventer at skulle ud og ansætte yderligere for at kunne følge med den øgede vækst i markedet.