Abonnementsartikel

Hjallerup Maskinforretning indgiver konkursbegæring som konsekvens af det opsagte samarbejde med AGCO.

Hjallerup Maskinforretning har indgivet konkursbegæring.

Det er ifølge bestyrelsesformand Per Søndergaard Pedersen en konsekvens af Agcos opsifgelse af senest Massey Ferguson-forhandlingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hjallerup Maskinforretning har stolte traditioner som leverandør og servicepartner for områdets kunder. Det seneste år har været præget af uroen omkring opsplitningen af de tre traktormærker Massey Ferguson, Valtra og Fendt. I forlængelse af frasalget af Fendt og Valtra aktiviteterne til TBS Maskinpower har Agco og Hjallerup Maskinforretnings bestyrelse været igennem nogle intense forhandlinger om fremtidens samarbejde omkring Massey Ferguson, skriver bestyrelsesformandnen i en pressemeddelelse.

Han konkluderer, at forhandlinger ikke har båret frugt, og at samarbejdet mellem Agco og Hjallerup Maskinforretning derfor ophører.

- Ledelsen i Hjallerup Maskinforretning har som en konsekvens heraf set sig nødsaget til at indgive en konkursbegæring imod selskabet. Afdelingerne holder lukket, indtil der er udpeget en kurator i skifteretten, lyder det fra Per Søndergaard Pedersen.